Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]M2BOB

Barueri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam znowu mam problem z najnowszą wersją m2bob 1.4.5.

http://imageshack.us/photo/my-images/846/errordwt.png/

wyświetla mi się taki błąd.jeszcze raz ściągnąłem m2boba i to samo.w tym samym folderze mam kamermoda.za pomoc lecą lajki ipiony na profe,z góry dzięki.

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Opublikowano

metina masz spachowanego bez moda i innych "ulepszen" ??

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

spatchowany,napisalem ze jest kamer tylko ale pisali na forum ze ta wersja jest kompatybilna z m2bob wiec nie wiem co sie dzieje.sistem win 7 64bit

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Opublikowano

M2Bob odpala się bez kamera...

Kolejny już temat z takim problemem.

M2Boba uruchamiasz z uprawnieniami administratora i na CZYSTYM metku.

Tym sposobem nigdy nie miałem problemów (też mam W7 64bit), ale jeśli chcesz się paprać z błędami to nadal ładuj tego ukochanego moda kamerka...

Opublikowano

jest sposob aby odpalal z KMRmoda wystarczy najnowsza binke ze spachowanego metka wkleic do moda i wtedy bob odpala bez problemu. Sprawdz czy bedzie ci dzialac na spachowanym CZYSTYm metku bez zadnych "ulepszen" , wylacz firrewola/antywirusa na czas gry noi oczywiscie uruchamiaj jako administrator , mozesz tez spróbować na nowo sciagnac metka do innego folderu/partycji spachowac i wgrac do niego swiezo pobranego bota.

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

w folderze bez kamera śmiga wszystko,a z kamerem ten sam komunikat na tej najnowszej wersji 4.6.

@ŚCIĄGNĄŁEM NAJNOWSZEGO M2BOB 1.4.6 I MI NIE DZIAŁA OPCJA LUROWANIA I NIE ZBIERA MI YANGÓW...ja pie**ole.

afr.png

Opublikowano

w folderze bez kamera śmiga wszystko,a z kamerem ten sam komunikat na tej najnowszej wersji 4.6.

@ŚCIĄGNĄŁEM NAJNOWSZEGO M2BOB 1.4.6 I MI NIE DZIAŁA OPCJA LUROWANIA I NIE ZBIERA MI YANGÓW...ja pie**ole.

Napisali na stronce ze usuneli opcje lurowania ...

1390144171-U592769.png

Opublikowano

no dobra,ale yang nawet nie podnosi,do tego co 5min. kicka.

afr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...